Droom jij ervan om naar Gambia te reizen? Je hebt al een aantal mooie plekken en activiteiten gezien die jij van je bucketlist wilt afstrepen, maar welk hotel kies je? Hoe weet je dat het hotel geen dingen aan de verbeelding overlaat en dat je krijgt wat je ziet en leest? Dankzij onze virtual tours door de hotels in Gambia wordt het kiezen een stuk makkelijker en betrouwbaarder.

Wat is een virtual tour?

Een virtual tour is een rondleiding door een ruimte die gemaakt is aan de hand van panorama foto’s. Panorama foto’s zijn foto’s die veel in de breedte laten zien of foto’s die een volledig beeld in de rondte laten zien. Deze virtual tour maakt het mogelijk om de locatie alvast digitaal te bezoeken.

5 keer een unieke virtuele ervaring in Gambia

Dankzij de virtual tours in een vijftal hotels in Gambia, kan jij deze hotels alvast digitaal bezoeken. Zo krijg je een beter beeld van de hotels, waardoor je minder snel voor (onaangename) verrassingen komt te staan. Zo zie je beter hoe het restaurant, de bar, het zwembad en de hotelkamers eruit zien.

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan op een van de volgende 5 hotels/resorts om deze virtuele ervaring te beleven.

Wil je meer keuze? Op deze pagina vind je alle accomodaties die wij aanbieden in Gambia. Let op: niet al deze accomodaties beschikken over een virtuele tour door het hotel.

Daarom een vakantie naar Gambia

Een van de beste redenen om naar Gambia te reizen is de prachtige natuur. Met slechts 6 uur vliegen bevind je je in een totaal andere omgeving. De bekende rivier, overal wilde dieren, de zee en het strand, het is allemaal prachtig.

Er is van alles te beleven. De vriendelijke en vrolijke bevolking laat je de cultuur beleven en proeven. Er is een overvloed aan lokale markten waar dingen niet alleen verkocht worden, maar ook nog eens voor je neus gemaakt. Hou je van vis? Iedere dag krijg je overal verse vis!