Als er een glijbanen paradijs bij je hotel zit is dit een droom die uitkomt. Je kan op ieder moment van de dag even langs de glijbanen lopen en je hoeft er geen entree voor te betalen. Wij van Tjingo selecteerden speciaal voor jou de top 10 meest populaire hotels met waterparken.

 

  1. Hotel Aqua Fantasy – Turkije – Kusadasi

Tijdens je verblijf heb je onbeperkt toegang tot het 60.000m2 waterpark. Geen wonder dat SPLASHWORLD Aqua Fantasy maar liefst een SplashFactor 10 scoort! Suis van supersnelle glijbanen, dobber in een band op de Lazy River en geniet van de zon. Spetterende waterpret voor het hele gezin! De kleintjes kunnen terecht in het kindergedeelte met ondiepe zwembaden. Hier vind je zelfs een heus piratenschip. Maar ook aan de ouders is gedacht; er is een speciale ‘Adult Pool’ met jacuzzi en een bar waar je terecht kunt voor een heerlijk verkoelend drankje.

kusadasi.jpg

https://www.tjingo.nl/turkije/egeische-kust/kusadasi/hotel-aqua-fantasy

480 euro per persoon – 21 april vertrek vanaf Amsterdam voor 8 dagen

844 euro per persoon – 17 juli vertrek vanaf Amsterdam voor 8 dagen

  1. Titanic Beach Resort – Egypte – Hurghada

Lekker luieren op het strand, terwijl de kids niet bij de glijbanen zijn weg te slaan. Bij Titanic Beach, Spa & Aquapark is dat geen punt. Het aquapark ligt aan zee, zo kun je toch een oogje in het zijl houden. Om het nog mooier te maken zit er ook nog eens een massage bij inbegrepen van het hotel.

titanic-beach-egypte

https://www.tjingo.nl/egypte/rode-zee/hurghada/hotel-titanic-beach-en-aquapark

756 euro per persoon – 23 april vertrek vanaf Düsseldorf voor 8 dagen

948 euro per persoon – 2 augustus vertrek vanaf Amsterdam voor 8 dagen

 

  1. Jungle Aqua Park Hotel – Egypte – Hurghada

Dit prachtige hotel ligt op slechts 25 minuten van Hurghada en ligt aan de kust van de Rode Zee. Het meest opvallande aan dit hotel is het grote aantal zwembaden (wel 30 stuks!) en de aanwezigheid van een aquapark met 35 glijbanen. Deze glijbanen hebben allerlei bochten, trechterglijbanen, glijbanen waarin je als het ware tegen elkaar racet en glijbanen met een vrije val. Ook is er een raftingrivier, een golfslagbad en zijn er ook diverse speeltoestellen voor de kleinere kinderen.

jungle-aqua-park

https://www.tjingo.nl/egypte/rode-zee/hurghada/hotel-jungle-aqua-park

792 euro per persoon – 23 april vertrek vanaf Amsterdam voor 8 dagen

889 euro per persoon – 20 juli vertrek vanaf Eindhoven voor 8 dagen

 

  1. Hotel Aqualand – Griekenland – Corfu

4 kronkelglijbanen, 4 snelle glijbanen, 1 multi-lane glijbaan, 4 tube glijbanen, 1 golfslagbad, 1 lazy river, 1 kids waterspuitpark, 1 kids miniglijbanenpark en de toegang tot het aquapark is gratis, moeten we nog meer zeggen? Dit all inclusive hotel ligt in Corfu met het centrum Agios Loannis op ca. 500 m.

corfu2

https://www.tjingo.nl/griekenland/corfu/agios-ioannis/apartotel-aqualand-resort

993 euro per persoon – 18 juli vertrek vanaf Amsterdam voor 8 dagen

 

  1. Hotel Royal Dragon – Turkije – Side

Dit hotel deelt samen met zijn broertje Royal Taj Mahal een aquapark en een een funfair (kermis). Het aquapark bestaat uit 3 kronkelglijbanen, 2 snelle glijbanen, 1 multi-lane glijbaan, 1 tube glijbaan, 1 trechter glijbaan, 1 sidewinderen 1 kids miniglijbanenpark. Verder ademt Royal Dragon luxe. Aan alles wordt gedacht en tot in de puntjes verzorgd. Altijd een plekje bij het zwembad of op het strand, slapen in ruime & comfortabele kamers en met dit all inclusive hotel kun je de hele dag lekker eten. Kortom: je komt niets tekort!

royal-dragon

https://www.tjingo.nl/turkije/turkse-riviera/side/hotel-royal-dragon

771 euro per persoon – 23 april vertrek vanaf Amsterdam voor 8 dagen

930 euro per persoon – 14 augustus vertrek vanaf Amsterdam voor 8 dagen

 

  1. Ali Bey Park – Turkije – Manavgat

Zin in een spetterend aquapark met glijbanen in alle soorten en maten, golfslagbad én rustige waterattracties voor de kleintjes? Hotel Club Ali Bey Park is een vakantiepark dat eigenlijk uit 2 hotels bestaat met gezamenlijke faciliteiten, te weten Club Ali Bey en Ali Bey Park. Het hotel is gelegen in Kizilagaç, een badplaats tussen Side en Alanya. Het aquapark heeft maar liefst 16 glijbanen. Leuk voor de kinderen, maar natuurlijk evengoed voor volwassenen. Behalve het aquapark zijn er nog 3 zwembaden, enkele kinderzwembadjes en een strand direct vanaf het zwembadterras.

ali-bey

https://www.tjingo.nl/turkije/turkse-riviera/kizilagac/hotel-ali-bey-club-park

625 euro per persoon – 22 april vertrek vanaf Eindhoven voor 8 dagen

828 euro per persoon – 31 juli vertek vanaf Amsterdam voor 8 dagen

 

  1. Hotel Star Beach Village en Waterpark – Griekenland – Kreta

Zoek je een paradijs voor het hele gezin? Het bekende en moderne vakantiecomplex Star Beach Village & Waterpark biedt een waterballet voor klein én groot. Het waterpark  dat erbij zit is de één van de grootste troeven van dit hotel. Een ander voordeel is het kleine, maar fijne strand. Een aangename afwisseling op de zwembaden. Met het verblijf op basis van all inclusive is onbeperkte entree inbegrepen voor urenlang waterplezier! een speciale tunnel brengt je snel bij het waterpark, en als je minimaal 6 jaar oud bent mag je van de grote glijbanen af!

bb5fc57aee787b044640f273b9e702e2

https://www.tjingo.nl/griekenland/kreta/chersonissos/hotel-star-beach-village-en-waterpark

689 euro per persoon – 21 april vertrek vanaf Eindhoven voor 8 dagen

1012 euro per persoon – 14 augustus vertrek vanaf Amsterdam voor 8 dagen

 

8 SPLASHWORLD Paradise Valle Taurito – Spanje – Gran Canaria

Het spectaculaire Splashworld Valle Taurito scoort een SplashFactor 8, en is daarmee een fantastisch waterpark. Voor de waterratjes is er niks leukers te bedenken! Maar ook aan de volwassenen is gedacht, en dan niet alleen aan hen die graag het kind in zich loslaten. Splashworld Valle Taurito heeft namelijk prachtige moderne kamers, waardoor men zich niet in alleen in het aquapark, maar ook in de luxe onderdompelt.

spanje-valle

https://www.tjingo.nl/canarische-eilanden/gran-canaria/mogan/hotel-paradise-valle-taurito

1106 euro per persoon – 20 juli vertrek vanaf Amsterdam voor 8 dagen

 

  1. Hotel Globales Playa Estepona – Spanje – Costa Del Sol

Met een golfslagbad, 2 kronkelglijbanen en de duizelingwekkende trechterglijbanen is de dag hier zó voorbij. En er zijn nog meer waterspuiters en multilaners, waar je met de hele familie vanaf roetsjt. Waterpret voor iedereen! Een dagje geen zin in het zwembad? Ook het strand ligt voor de deur. Ook ouders kunnen echt genieten van een ontspannen vakantie, door het uitgebreide all inclusive programma hoeven jullie nergens meer aan te denken.

spanje

https://www.tjingo.nl/spanje/costa-del-sol/estepona/hotel-globales-playa-estepona

1013 euro per persoon – 1 augustus vertrek vanaf Eindhoven voor 8 dagen

 

  1. Coco key water resort – orlando

Deels overkapt waterpark met spectaculaire waterglijbanen, 1 buitenbad met 1 kinderbad, diverse speelattributen in het zwembad, activiteitenprogramma voor kinderen en uitgebreide arcadehal. Dit hotel ligt aan de international drive. Om het nog leuker te maken zitten er verschillende grote waterparken in de buurt waar je alleen maar van durfde te dromen

373360_17

https://www.tjingo.nl/verenigde-staten/florida/orlando/hotel-coco-key-water-resort

1074 euro per persoon – 21 april vertrek vanaf Amsterdam voor 9 dagen

1126 europ per persoon – 21 juli vertrek vanaf Amsterdam voor 9 dagen