Last minute voor weinig geld?
Last minute voor weinig geld?

Veel mensen kunnen nog niet met alle zekerheid vroeg boeken, omdat er nog vaak onzekerheid heerst in verband met werk of de betaalbaarheid van de reis. Kan ik wel vrij krijgen tegen die tijd? Heb ik dan wel genoeg geld om op vakantie te gaan? Voor de zekerheid heeft u niks geboekt maar de zomer staat voor de deur en u blijkt toch nog een weekje weg te kunnen, dan zijn last-minutes ideaal, maar zorg met de volgende tips dat je nooit te veel betaalt:

1. Boek buiten het hoogseizoen

Heeft u geen kinderen waarmee u rekening hoeft te houden tijdens het boeken van een vakantie, zoek dan op periodes buiten het hoogseizoen. De schoolvakanties zijn in juli en augustus, door bijvoorbeeld in september te boeken kunt u nog steeds genieten van het mooie weer, maar vaak voor honderden euro’s voordeliger.

2. Vergelijk vertrek van verschillende luchthavens

Misschien woont u erg dichtbij Zestienhoven en spreekt het daarom voor zich dat u vliegt vanaf Zestienhoven, maar dit is niet altijd de goedkoopste manier om te reizen. Daarom is het handig als u een eindbestemming heeft gevonden om te kijken of de reis via andere luchthavens goedkoper is. Kijk eens naar luchthavens vlak over de grens zoals bijvoorbeeld Düsseldorf, u bent langer onderweg maar dit kan veel schelen op de reissom. Zo kunt u weer een keertje extra uit eten op vakantie!

3. Wees flexibel qua vertrek- en terugkomstdatum

Als u vrij probeert te krijgen van werk, zorg dan dat je een paar dagen speling heb in de vertrek- en terugkomstdatum. Het klinkt gek maar ook dit kan honderden euro’s schelen. Hier een voorbeeld: U heeft vrij kunnen regelen van vrijdag 10 juni t/m vrijdag 17 juni. U heeft een reis gevonden van 8 dagen naar hotel Best Tenerife in Tenerife, deze reis kost u 769 euro. Terwijl deze zelfde reis 407 euro kost als u op donderdag 9 juni vertrekt. Door 1 dag eerder te vertrekken bespaart u 362 euro!

4. Gebruik onze filters!handig zoeken tjingo filters

Tjingo staat bekend om zijn handige online zoekfilters, zo kunt u de ideale vakantie naar wens vinden. Zoek op verschillende soorten accommodaties, prijzen, verzorging, eindbestemming etc. Zorg ervoor dat u van te voren weet waar u naar op zoek bent. Dit scheelt een hoop zoekwerk, want u wordt overladen met reizen die u waarschijnlijk niet eens aanspreken. Hoe meer filters u gebruikt hoe gedetailleerder wij een vakantie naar wens kunnen aanbieden. U kunt bij ons ook heel handig zoeken op meerdere bestemmingen tegelijk, dus waarom Turkije uitsluiten als u ook op Spanje wilt zoeken?
Selecteer gewoon Turkije EN Spanje….en waarom Griekenland er niet bij?!

5. Vraag onze hulp!
Wij zijn dan wel een online reisburo en u kunt al heel veel zelf online vinden, maar waarom vraagt u ons niet om hulp?
Op onze site kunt u ook een vrijblijvende aanvraag doen. Door uw wensen zo gedetailleerd mogelijk door te geven, zoeken wij de ideale vakantie op maat. Deze aanvraag is compleet gratis en wij zoeken dan voor u een fantastische deal! http://tjingo.nl/offerte-aanvraag

6. Bekijk de reviews

Reviews zijn erg belangrijk bij het zoeken naar de juiste last-minute. U kunt maar een keer op vakantie dus wilt u wel dat alles naar wens is, en dat willen wij ook. Daarom kunt u altijd de reviews van de eindbestemming lezen en heeft elke accommodatie een eerlijke beoordeling. Zo komt u niet tot ongewenste verrassingen. Kijk verder dan alleen de foto’s, mensen die er al geweest zijn weten het immers beter!

7. Abonneer op onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte met de laatste deals door u aan te melden voor onze nieuwsbrief, zo hoeft u niet zelf continu op zoektocht te gaan maar hoeft u alleen de mail in de gaten te houden voor de juiste aanbiedingen op maat. Zo krijgt u zicht op bestemmingen waar u nooit eerder aan gedacht heeft. Maak een account op http://tjingo.nl/ en meldt u aan voor de nieuwsbrief!

8. Volgens ons op Facebook, Twitter en uiteraard ons blog!

Bijna dagelijks posten wij wel een leuke deal online. Door ons te volgen bent u direct een van de eersten om die mooie deal te boeken, want het blijft wel op = op!