starbeach

 

Het is eindelijk zover, de examens zijn achter de rug. Zeeën van welverdiende vrije tijd. Heb jij geen zin om 3 weken lang te zitten nagelbijten vol zenuwen over het eindresultaat, boek dan alsnog een feestvakantie en geniet van je zomer! Tjingo heeft voor jou de top-5 jongeren vakanties op een rijtje gezet:

  1. Chersonissos – Griekenland

Chersonissos is al jaren een van de populairste vakantiebestemmingen voor jongeren. Breng een bezoek aan de verschillende feest & stap locaties zoals BIO BIO, El Paradiso &Smartline Sergios Havana. Of geniet van optredens van populaire DJ’s op Star Beach.

Met Smartline Sergios overnacht je voor een studentvriendelijke prijs in het bruisende centrum. Restaurants, winkels en het strand zijn binnen handbereik.

Boek nu voor 8 dagen van 6 juni tot 13 juni voor maar 408 euro!

http://tjingo.nl/griekenland/kreta/chersonissos/smartline-sergios

 

  1. Lloret de mar – Spanje

Astoria ParkJe moet er een keer in je leven geweest zijn, Lloret de mar. Met meer dan 400 kroegen, restaurants en discotheken zal je je ’s avonds nooit vervelen. Overdag valt er natuurlijk ook genoeg te doen, zo kan je genieten van het mooie weer op de prachtige stranden, of breng een bezoekje aan de leuke winkelstraatjes.

Boek nu voor 9 dagen van 30 mei tot 7 juni voor maar 398 euro!

http://tjingo.nl/spanje/costa-brava/lloret-de-mar/astoria-park

  1. Albufeira – Portugal

Albufeira is de ideale plek om al je examenstress los te laten. Kom tot rust op het 200 KM lange zandstrand van de Algarve. Of wil jij liever je energie kwijt in een van de grootste edificio Albufeiradiscotheken van Albufeira zoals The Kiss, Heaven of Celebration. Geniet van verschillende kroegentochten tot in de vroege uurtjes.

Boek nu voor 8 dagen van 1 juni tot 8 juni voor maar 335 euro!

http://tjingo.nl/portugal/albufeira/edificio-albufeira

 

  1. El Arenal – Spanje

Feesten op Mallorca is de laatste jaren erg populair geworden. Het is dan ook opgedeeld in isla doradaverschillende delen, zoals het Britse- Duitse- en Nederlandse deel van Mallorca.

Het Nederlandse deel van Mallorca heet El Arenal. Hier kom je veel medescholieren tegen die ook wel toe zijn aan een feestje. Dit kan bij de verschillende Nederlandse clubs zoals ClubNL, Club 538 en De Heeren van Amstel.

 

Boek nu voor 8 dagen van 3 juni tot 10 juni voor maar 385 euro!

http://tjingo.nl/spanje/mallorca/el-arenal/isla-dorada

 

  1. Sunny Beach – Bulgarije

Grand Hotel sunny beachDe formule van Sunny Beach is simpel: Zon, zee en goedkoop stappen! Wat wil een student nog meer? Deze locatie heb jij wel verdiend na al het zwoegen. Wil jij toch nog last minute op vakantie voordat je de uitslag krijgt, boek dan snel bij Tjingo. Wees op tijd aanwezig in Sunny Beach voor de Season Opening op 4 juni in Cacao Beach Club.

 

Boek nu voor 8 dagen van 31 mei tot 7 juni voor maar 289 euro!

http://tjingo.nl/bulgarije/zonnestrand-slantschev-brjag/grand-hotel-sunny-beach