Wow, een hotel, pretpark, dierentuin, shoppingmall en waterpark in één!

Een waterpark, dierentuin, pretpark, shopping mall en luxe hotel op een locatie, het klinkt als een droom voor elk gezin. Rixos World heeft deze droom tot werkelijkheid gebracht in Belek, Turkije.

bouwplan_rixos_world
Alles in een groot park: Rixos World

Toen ik laatst onderweg was naar mijn vakantiebestemming in Belek stuitte ik op een gigantische constructie langs de weg. Nieuwsgierig als ik was heb ik meteen uitgezocht wat hier zou komen. Tot mijn grote verbazing zou hier in samenwerking met de Turkse Hotel gemeenschap Rixos een nieuw alles-in-een vakantiepark genaamd Land of Legends komen. Nu, alweer een jaar verder, is het park grotendeels af en is het hotelgedeelte alvast geopend. Laten we kijken wat Rixos World voor u kunt betekenen!

Het gigantische park genaamd The Land of Legends is gecreëerd door Franco Dragone, bekend van zijn werk met Cirque du Soleil. Ontsnap aan de realiteit in deze gigantische stad in een stad, goed voor zo’n 639.000 m2, dit is gelijk aan meer dan 100(!) voetbalvelden. Overnacht in een heerlijk 5-sterren hotel met een oppervlakte van 17.000 m2. Het is het eerste park in Turkije met dit multiconcept.

Het fantasierijke interieur van de kamers

Breng een bezoek aan The Wet & Wild experience, een 146.000 m2 grote combinatie van wildwaterpark en dierentuin. Neem een kijkje bij de pinguïns of de tijgers. Je kan er zelfs zwemmen met dolfijnen.  Een bijzondere ervaring met deze prachtige dieren. Of geniet van een van de meer dan 70 aanwezige waterglijbanen!

Zijn u of uw kinderen meer op zoek naar avontuur en op zoek naar adrenaline? Geniet dan van het gigantische 280.000 m2 pretpark vol achtbanen, 3d films en zelfs de gelegenheid om te surfen op kunstgolven!

entree_rixos_world
De entree van Rixos World

Heeft u even geen zin in een van de prachtige parken? Neem dan een kijkje in het gigantische winkelcentrum, met 192.000 m2 aan luxe winkels is er voor ieder wat wils.

Kortom Rixos World, The Land of Legends, biedt de perfecte vakantie voor het gehele gezin. Uw kinderen zullen zich geen moment vervelen! Ik weet waar mijn volgende vakantiebestemming zal zijn. Het park is geopend vanaf mei 2016.

Binnenkort zal ook Tjingo deze fantastische reis aanbieden.  Kunt u niet wachten om te boeken? Vult u dan alvast een Offerte aanvraag bij Tjingo in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk u een vrijblijvende offerte doen toekomen.