Ben jij volledig op de hoogte van alle trends en nieuwtjes binnen de reisbranche? Kan je niet wachten om de consument online, telefonisch of per e-mail te helpen met het zoeken naar zijn/ haar vakantie? Tjingo zoekt een ervaren medewerker/ verkoper reizen (m/v). Kom jij ons team versterken?

Sinds november 2015 is Tjingo onderdeel van Reas Reizen. Reas Reizen is in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke reisbureaus van Nederland. Reas Reizen is net zoals Tjingo gevestigd  in Rotterdam en is al 3x eerder uitgeroepen tot hét beste reisbureau van Nederland.

Online, telefonisch als per e-mail adviseert en verkoopt Tjingo verschillende reizen met de allerbeste service! Het team van Tjingo bestaat uit enthousiaste en gedreven reisfanaten en streeft ernaar om samen met de consument een positief resultaat te behalen.
Wat verwacht Tjingo van jou?

– Je hebt een afgeronde MBO/ HBO opleiding.
– Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring binnen de reisbranche
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal mondeling als schriftelijk.
– Je beschikt over een servicegerichte en commerciële instelling.
– Je bent sociaal, enthousiast en gemotiveerd.
– Ervaring met touroperatorsystemen, beddenbanken en het dossieradministratiesysteem ‘BAS’ is een pré.
Wat heeft Tjingo jou te bieden?

– Uitdagende functie op basis van 39 uur.
– Om te beginnen een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden.
– Marktconform salaris.
– Een goede werksfeer.
– Voldoende zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden.
Kan je niet wachten om ons team te komen versterken? Neem dan snel contact op met Mandy Schoemaker. Je kunt haar bereiken op het telefoonnummer 010-4936433 of stuur je motivatie en CV per e-mail naar mandy.schoemaker@tjingo.nl