Waar brengt Nederland zijn vakantie door in 2016? Nu de boekingen voor 2016 echt van start lijken gegaan te zijn, krijgen we steeds meer inzicht in waar de Nederlanders hun vakanties doorbrengen. Tijd voor een lijst!

10. Gambia
Gegarandeerd zon in de winterperiode? Gambia is uw land! Voor een heerlijke zonvakantie tijdens de koude Nederlandse maanden bent u, zeker prijs-technisch voor een ‘verre bestemming’, in Gambia aan het juiste adres.badala_park
In Gambia kunt u genieten van prachtige stranden en bijzonder mooie natuur. Onze tip voor u? Hotel Badala Park, 29 januari of 3 februari vertrek al vanaf 399 euro voor 8 dagen!

 

9. Marokko
kenzi_agdal_medina

Het sprookje van duizend-en-een-nacht zelf beleven? Tijdens een vakantie in Marokko kunt u dit zelf ervaren. Naast de prachtige valleien, uitgestrekte woestijnlandschappen en uitstekende stranden kunt u zichzelf ook nog eens verwennen met heerlijk eten en de prachtige cultuur.

Onze tip: 5* hotel – Kenzi Agdal Medina 27 januari vertrek, 8 dagen voor slechts 493 euro per persoon.
8. Portugal
vila_gale_cerro_alagoa

Nog zo’n heerlijke bestemming! Portugal, het land van de mooie rotsformaties en prachtige stranden. Niet te ver vliegen, maar wel een zonnige bestemming? Dan kiest u voor Portugal!

Onze luxe tip: Vila Gale Cerro Alagoa, 4 sterren genieten van logies ontbijt vanaf 392 euro per persoon met vertrek op 3 februari vertrek.

7. Duitsland
wunderland_kalkar

In de meivakantie met de kinderen naar onze oosterburen? Bezoek Wunderland Kalkar inclusief een overnachting! All-inclusive verblijf op het park en dat voor slechts 85 euro per persoon. U heeft geen kind meer aan uw kinderen.

 

 

6. Italië
bella_italia

Al jaren met afstand de populairste accommodatie van Italië: Bella Italia! Niet alleen spreekt de naam voor zich, ook de prijs mag er zijn. 385 euro met vertrek op 6 of 9 juli. Deze prijs is gebaseerd op een eigen vervoersreis dus de voorpret kan in de auto al beginnen! Daarnaast blijft Italië een fijne bestemming want het is over het algemeen een betaalbaar land, maar een uitstekende keuken, vriendelijke mensen en voldoende te zien en te doen!

5. Curaçao
kunuku_aqua

Bon Bini! Welkom! Curaçao is de laatste jaren steeds scherper geworden in prijs. Aanbieders als TUI en Corendon hebben een bijzonder scherp geprijsd aanbod, en dat is te merken in de boekingen naar dit gastvrije land. Caribisch genieten op dit fantastische gastvrije eiland? Dat is al mogelijk vanaf 549 euro (26 januari vertrek) voor 9 dagen. U verblijft dan in hotel Howard Johnson Plaza. Zelf raden wij Kunuku aqua resort ten zeerste aan. Deze topper is al boekbaar vanaf 899 euro op 6 juni vertrek voor 9 dagen.

4. Griekenland

Een eiland voor ieder zijn smaak. Griekenland, zoveel eilanden zoveel te bieden. Zeker nu Turkije iets minder loopt is Griekenland een uitstekend alternatief. Met name Kreta zit weer in de lift en Zakynthos is een opkomend vakantieadres voor veel Nederlanders. Onze tip:

lofos

Appartementen Lofos in Piskopiano. Rustig gelegen en toch dichtbij de drukte. Via Tjingo voor 249 euro per persoon voor 8 dagen met vertrek op 9,100,11 en 12 mei een uitstekende uitvalsbasis om dit heerlijke eiland te kunnen ontdekken.

 

3. Egypte

jungle_aqua_parkOndanks de recente onrust blijft Egypte een top 3 bestemming. Scherp in prijs en ouderwets ‘waar voor je geld’. Nog steeds een betaalbare zonzekere bestemming. Zeker ook voor ouders met kinderen kunnen we Jungle Aqua park van harte aanbevelen! Een aqua park op basis van all-inclusive en dat al vanaf 499 euro!

 

2. Turkije

eftalia_resort

Prijstechnisch nog steeds de beste bestemming. Gevoelsmatig op dit moment onrustig, maar vergis u niet, de afstand van Istanbul naar bijvoorbeeld Alanya is alleen al 825 kilometer! Dat is ongeveer van Utrecht naar Zuid-Frankrijk. Laat dit uw keuze voor Turkije dus niet beïnvloeden. Turkije blijft de beste keuze prijstechnisch gezien, maar ook zeker gezien het aanbod!

All inclusive genieten? Mogen wij u Eftalia resort voorstellen? Al jaren een topper op de Nederlandse markt, scherp in prijs en gewoon een topvakantie!

En de winnaar is: 1. Spanje

lopesan_baobabViva Espana! Ook bij ons is Spanje weer terug op de eerste plaats. Met name de Canarische Eilanden zijn erg in trek. En niet voor niets want bijvoorbeeld Gran Canaria is een bestemming waar u het gehele jaar naar toe kunt voor uitstekend weer, de Spaanse gastvrijheid en niet te vergeten de prima gastronomische voordelen!

Onze tip, wat luxer, maar absoluut in trek bij veel Nederlanders en een absolute topper op de Nederlandse markt: Lopesan Baobab resort in Maspalomas Gran Canaria, wat een topaccommodatie!