Kerstmarkten

 

 

 

 

 

 

 

De leukste tijd van het jaar is weer aangebroken! Om nu al helemaal in de sfeer te komen heeft Tjingo de 10 leukste bestemmingen voor het bezoeken van een kerstmarkt op een rij gezet.

Berlijn
Berlijn

 

 

 

 

 


In Berlijn zijn verschillende kerstmarkten te vinden. De mooiste en grootste kerstmarkt vind je op de Gendarmenmarkt. Diverse lekkernijen, dranken, cadeauartikelen en versieringen zijn te vinden in de vele kraampjes. Deze kerstmarkt is open van 26 november t/m 31 december 2014.

Meer informatie over Berlijn en de accommodaties die er zijn vind je hier: http://tjingo.nl/duitsland/berlijn

Aken
Aken

 

 

 

 

 

 

 


Deze sfeervolle kerstmarkt is in het centrum van Aken te vinden. Vanwege de gunstige ligging, vlak over de grens, is dit een populaire kerstmarkt bij vele Nederlanders. Deze kerstmarkt is open van 21 november t/m 23 december 2014.

Meer informatie over Aken en de accommodaties die er zijn vind je hier:
http://tjingo.nl/duitsland/aken

Keulen
Keulen

 

 

 

 

 


Dit is een hele bijzondere kerstmarkt omdat Keulen er ieder jaar weer een groots evenement van maakt. Kerstcadeautjes inslaan of een lekker glaasje gluhwein drinken, op de kerstmarkt in Keulen is overal wat te beleven. Deze kerstmarkt is open van 24 november t/m 23 december 2014.

Meer informatie over Keulen en de accommodaties die er zijn vind je hier:
http://tjingo.nl/duitsland/keulen

Maastricht

Maastricht

 

 

 
De kerstmarkt in Maastricht is deels overdekt, waardoor je er ook met regen/sneeuw prima terecht kan. Maastricht is deze tijd van het jaar prachtig versierd met ijspegels, nep sneeuw, een arrenslee en zelfs een kerstman. Op het Vrijthof kan er naar hartelust geschaatst worden door jong en oud op de schaatsbaan. Deze kerstmarkt is open van 29 november t/m 30 december 2014.

Meer informatie over Maastricht en de accommodaties die er zijn vind je hier:
http://tjingo.nl/nederland/maastricht

Valkenburg

Valkenburg

 

 

 

 

Aan de voet van de wereldwijd bekende Cauberg bevindt zich de ingang van de Gemeentegrot. De sfeervol ingerichte kerstmarkt van Valkenburg bevindt zich inderdaad ondergronds. Dit maakt het bezoeken van deze gezellige kerstmarkt nog specialer. Deze kerstmarkt is open van 14 november t/m 23 december 2014.

Meer informatie over Valkenburg en de accommodaties die er zijn vind je hier:
http://tjingo.nl/nederland/valkenburg

Antwerpen

Antwerpen

 

 

 

 

 
De hele binnenstad is versierd in winterse sferen. Wanneer je ideeën wilt opdoen voor het kerstmenu dan ontbreekt het je in Antwerpen aan niks. Er zijn talloze marktkraampjes met lekker hapjes. Deze kerstmarkt is open van 06 december t/m 28 december 2014.

Meer informatie over Antwerpen en de accommodaties die er zijn vind je hier:
http://tjingo.nl/belgie/antwerpen

Brugge

Brugge

 

 

 

 
Brugge heeft een unieke en fantastische kerstmarkt. De kraampjes beschikken hier met name over veel kerstdecoratie. Aan gezelligheid geen gebrek! Deze kerstmarkt is open van 23 november t/m 04 januari 2015.

Meer informatie over Brugge en de accommodaties die er zijn vind je hier:
http://tjingo.nl/belgie/brugge

Brussel

Brussel

 

 

 

 
Brussel is een absolute aanrader voor wie nog ideeën wil opdoen voor het kerstdiner. De kerstmarkt beschikt over meer dan 240 kraampjes en daarmee is het de grootste kerstmarkt van België. Deze kerstmarkt is open van 28 november t/m 04 januari 2015.

Meer informatie over Brussel en de accommodaties die er zijn vind je hier:
http://tjingo.nl/belgie/brussel

Londen

Londen

 

 

 

 

 
Kerstfestiviteiten vind je in Winter Wonderland en in Hyde Park. Je kan slenteren langs de kerstkraampjes of natuurlijk een kijkje nemen in de versierde winkels. Kerstshoppen in Londen is niet voor niks de meest gekozen reis in de maand december! Deze kerstmarkt is open van 21 november t/m 02 januari 2015.

Meer informatie over Londen en de accommodaties die er zijn vind je hier:
http://tjingo.nl/groot-brittannie/londen


Parijs

Parijs

 

 

 


Parijs is een geweldige kerstshopstad stad voor iedereen. Met 350 stalletjes is de kerstmarkt op La Défense de grootste kerstmarkt van Parijs ondanks dat het niet midden in het centrum ligt. Deze kerstmarkt is open van 20 november t/m 27 december 2014.

Meer informatie over Parijs en de accommodaties die er zijn vind je hier:
http://tjingo.nl/frankrijk/ile-de-france/parijsDe openingsdata zijn onder voorbehoud van wijzigingen.