Mauritius_1Welcome to paradise is het eerste wat je ziet wanneer je landt op Mauritius. Ons inziens een terechte verwelkoming op dit eiland in de Indische Oceaan.

Met vertrek vanaf aankomende winter biedt Tjingo reizen aan naar dit prachtige eiland. Fantastisch exotische stranden, helderblauwe zee en een weelderige natuur dat is waar het eiland voor staat. In combinatie met een verblijf in de meest luxueuze hotels die je je maar kan bedenken is dit eiland de perfecte bestemming voor een droomvakantie. Mauritius_2

Exotische stranden en schitterende onderwaterwereld
Prachtige witte stranden en een azuurblauwe zee verspreid over een 160 kilometerlange kustlijn. Het eiland is bijna helemaal omgeven door beschermde koraalriffen. Ook voor wie niet alleen houdt van relaxen op het strand maar graag de onderwaterwereld wilt ontdekken is Mauritius een topbestemming. Voor duik- en snorkelliefhebbers is Mauritius een waar paradijs. Voor wie dat nog niet spannend genoeg is kunnen er ook spectaculaire onderwater tochten worden gemaakt met een subscooter en kan je onderwater wandelingen maken.
Mauritius_3Magische natuur

Beeldschoon en ruig typeren de natuur op Mauritius.In het westen van het eiland zijn verschillende nationale parken waar regenwouden, watervallen en verschillende diersoorten voor komen. Een daarvan is het Casela nature park. In dit 14 hectare mooie grote park vind je verschillende diersoorten en kan je diverse activiteiten ondernemen zoals wandel- en trekkingstochten langs touwbruggen, nordic walking, vissen, midgetgolf, quad rijden, jachtluipaarden en leeuwen bekijken en een fotosafari.
In het zuiden vind je ruige bergen, groene oerbossen en watervallen als de Chamarel waterval. Hier stort het water 80 meter naar beneden wat prachtige zichten oplevert. Ook het seven coloured earth is een echte must see. Een gebied van duinen die bestaat uit zand van 7 verschillende kleuren als rood, paars, groen en geel. Op dit gedeelte van het eiland is het weer wel minder stabiel met af en toe behoorlijke regenbuien.
Mauritius_4Luxueus overnachten en hele jaar zomer

Voor luxe overnachten moet je echt op Mauritius zijn. Omdat Mauritius ook vaak wordt gezien als het bedevaartsoord voor huwelijksreizen, zijn de hotels vrijwel allemaal erg luxe. Er zijn uitgebreide resorts met vele luxe faciliteiten, maar ook wat kleinere boetiekhotelletjes.
Mauritius_5November tot en met mei worden gezien als de echte zomermaanden op Mauritius, met veel zon en temperaturen tussen de 25 en 35 graden Celcius. De wintermaanden lopen van juni tot oktober, echter de temperatuur komt doorgaans het gehele jaar niet onder de 22 graden Celcius

Luxe, hele jaar zomer en de schitterende stranden en natuur maken Mauritius tot een waar paradijsje.

Benieuwd op welke accommodaties Tjingo jou kan matsen op Mauritius? Bekijk dan: http://tjingo.nl/mauritius en vindt jouw ideale vakantie!