Columbus Magazine
Columbus magazine Dit onafhankelijke reismagazine is in 2005 opgericht door twee gepassioneerde reizigers, Louise ten Have en Matthijs de Groot. In Columbus leest u over de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld. Ver weg, maar ook dichtbij. De verhalen zijn voornamelijk gebaseerd op kennis van lokale inwoners. Om u van juiste informatie te voorzien wordt er een speciaal Columbus-team naar de bestemming gestuurd. Columbus streeft er naar om uitsluitend duurzame locaties, activiteiten en accommodaties in het magazine op te nemen.

Grande
GrandeBent u een echte levensgenieter? Dan is Grande hét magazine voor u! Het tijdschrift staat boordevol mooie reportages over landen, steden en regio’s. Daarnaast bevat het ook iedere keer weer honderden praktische tips. Onderwerpen als de fijnste hotels, de beste restaurants, de leukste bars, de mooiste wellness centra… Grande noemt het allemaal!

Spanje magazines
Spanje
Wilt u alles weten over Spanje? Blader dan eens door ¡Spanje! Magazine. Dit magazine leest als een glossy en is voor iedereen die van Spanje houdt. Het uitgangspunt is: ‘la vida buena en España’, oftewel ‘het goede leven in Spanje’. Het magazine staat vol met reportages, stedentrips, natuurreizen en Spaans nieuws. Ook schrijven zij over de lekkerste Spaanse recepten en wordt u op de hoogte gehouden van alle belangrijke evenementen in Spanje. Voor leuke en nuttige informatie over Catalonië kunt u de gratis online Costa Brava & Catalunya magazines raadplegen.  Ook het vier keer per jaar verschijnende España & más staat vol met informatie over Spanje.

Griekenland Magazine
Griekenland MagazineDit magazine voorziet u ieder kwartaal van de mooiste reisverhalen, fotoreportages en achtergrondartikelen uit Griekenland. Ook Cyprus wordt meerdere keren aangehaald. U leest het magazine ter voorbereiding op uw reis, om terug te kijken op een heerlijke vakantie of gewoon om te genieten van al het moois dat Griekenland te bieden heeft. Naast grappige columns, puzzels en prijsvragen kunt u ook profiteren van de beste reisaanbiedingen van Griekenland-specialisten.

Impressie Turkije
Impressie TurkijeDit kwartaalblad biedt u een impressie van het immense en gevarieerde Turkije. In dit magazine wordt Turkije niet alleen als vakantieland neergezet, maar krijgt u ook een indruk van de kleurrijke geschiedenis, bevolking en cultuur. De onderwerpen zijn erg divers en worden zowel in de breedte als in de diepte uitgewerkt. Impressie Turkije is een magazine dat u nog lang zult bewaren!

Frankrijk magazines
En RouteWat is er nu leuker dan lezen over het prachtige en veelzijdige Frankrijk. ‘En Route’  is al meer dan 25 jaar het magazine voor echte Frankrijkliefhebbers. Het is een tijdschrift waar u echt even voor gaat zitten. Interviews, reportages en routes laten u zien waarom Frankrijk zo’n bijzonder land is. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan de taal, achtergronden en culturele evenementen in Frankrijk én in Nederland. Kortom, En Route neemt de lezer mee op reis… Een ander magazine is ‘Leven in Frankrijk’. Dit magazine toont u vier keer in het jaar de mooiste huizen en tuinen, de beste gerechten, de leukste bestemmingen en portretten van Nederlanders in Frankrijk. Tevens geven experts en lezers u de beste tips en adviezen.

Italië magazines
cover (2)Over Italië raakt u eigenlijk nooit uitgelezen! De Smaak van Italië is dan ook een zeer geschikt tijdschrift om up to date te blijven over dit prachtige land. Het magazine laat je proeven van de authentieke, pure Italiaanse smaak in al haar facetten, of het nu reizen, wonen, eten, wijnen of lifestyle betreft. Italië Magazine is al 22 jaar een bron van inspiratie voor Italië-liefhebbers. Dit tijdschrift weet u continue te verrassen met boeiende reportages over de verschillende regio’s en steden. Niet alleen de geliefde vakantiebestemmingen, maar ook de nog ‘onontdekte’ gebieden komen aan de orde. Leest u liever online? Bekijk dan het magazine Italie da vivere.

Portugal magazines
Algarve MagazineAlgarve Magazine is een website die geheel in het teken staat van de Algarve. De website richt zich op vijf rubrieken, namelijk beleven, ontdekken, weten, bezoeken en kijken. Een andere website met informatie over Portugal is portugal-magazine.nl. Dit online tijdschrift is ontstaan vanuit de passie voor het land. De website biedt een platform waar u als lezer commentaar kunt leveren bij artikelen en zelf ook artikelen en/ of foto’s kunt aanleveren.

AZIË Magazine
Azië magazine
Dit tijdschrift biedt u gevarieerde en uitgebreide informatie over reizen in en naar Aziatische landen. Beeldende artikelen geven u een beeld van de cultuur, historie, mensen en levensstijlen. Ook voor praktische informatie en (reis)adviezen bent u bij AZIË aan het juiste adres! Met rubrieken als AZELECTIE en VARIAZIË raakt u zomaar niet uitgelezen.