Jengelende kinderen in het restaurant, een herrie bij het zwembad en dan ook nog eens een schreeuwende peuter bij de kassa van de supermarkt. Steeds meer mensen wensen tijdens hun vakantie rust en ontspanning zonder hordes lawaaierige kinderen. Hotels, restaurants, maar ook luchtvaartmaatschappijen en complete dorpen reageren hierop. Om toch tot rust te komen, tonen wij u zeven locaties waar kinderen buiten moeten blijven.

 1. Voyage Bodrum****, Turkije
Voyage BodrumVer van het lawaai vindt u Voyage Bodrum. Het hotel biedt bezoekers een rustige en vrije vakantie. Kiest u voor een kamer of suite dan verblijft u direct aan het Bardakçi-strand. Het centrum Oasis bevindt zich op slechts 1,3 kilometer afstand waar u overigens kunt genieten van het nachtleven. Het oude centrum van Bodrum bereikt u op 2 kilometer afstand. Het hotel biedt u een prachtig uitzicht. Bijzonder aan dit hotel is dat het centrum per watertaxi bereikt kan worden. De goede voorzieningen zorgen voor een plezierig verblijf in Bodrum. Er zijn verschillende faciliteiten waarmee u zich prima kunt vermaken. Zoek verkoeling in het zwembad of bestel een drankje op het terras. Verder kunt u actief bezig zijn met een potje darten of tafeltennis. Even geen zin in actieve bezigheden? Breng dan een bezoek aan de sauna van het hotel of geniet van livemuziek in de avond.

2. McDains Restaurant, USA
McDains Restaurant USA
Restaurants adverteren steeds vaker met speciale “Adult Only” plaatsen. In de Verenigde Staten gaan ze zelfs nog een stapje verder. Om de rust van de gasten te garanderen, wordt er in een restaurant in Pennsylvania bij kinderen onder de zes jaar niet bediend. Geniet hier van een diner zonder frietjes stelende kinderen.

3. Malaysia Airlines
Malaysia AirlinesSchreeuwende baby’s op een lange vlucht… voor veel reizigers is dit ware horror. Britten wensen volgens een onderzoek zelfs kindvrije vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij Malaysia Airlines zet dit verlangen gedeeltelijk om in werkelijkheid. In de A380 Superjumbo zijn speciale kindvrije zones ingericht. In het gehele bovendek hebben kinderen onder de twaalf jaar geen toegang meer.

4.Aquila Elounda Village*****, Griekenland
Aquila Elounda VillageBehoefte aan een heerlijke, romantische vakantie met zijn tweetjes? Dan is dit hotel zeer geschikt! Het hotel beschikt over vele luxe en ziet er zeer verzorgd uit. Het hotel bevindt zich direct aan de mooie kust van Elounda. Het hotel heeft niet voor niks 5 sterren, want er is van alles te doen. Er zijn 3 zwembaden en u kunt zich heerlijk laten verwennen met een massage of schoonheidsbehandeling. De kamers van het hotel zijn modern en stijlvol ingericht. U kunt in alle rust genieten, want dit hotel heeft de titel ‘adult only’, kinderen onder de 14 jaar worden hier niet toegelaten.

5. Bartholomäus-Therme, Hamburg
Bartholomäus-ThermeSpa’s vormen het toppunt van ontspanning en recreatie. Wild in het water dartelende kinderen zult u hier niet vinden, want kinderen krijgen geen toegang. Het motto is hier: “Een korte vakantie voor de ziel”. Gasten genieten van een aangenaam verblijf in het warme water van de spa en sauna.

6. Neptuno****, Spanje (Gran Canaria)
NeptunoHotel Neptuno is geheel gericht op volwassenen, kinderen vindt u hier niet. Het strand van Playa del Inglés is gratis en in korte tijd per shuttlebus te bereiken. Ook het Yumbo-centrum ligt in de buurt en daar vindt u volop mogelijkheden om te winkelen, te eten en te drinken. Vanwege het gunstige klimaat is het mogelijk om het gehele jaar te genieten van het zonnetje. Bij de boeking heeft u de keuze tussen halfpension en all-inclusive. Wat u ook kiest u bent hoe dan ook verzekerd van de lekkerste maaltijden. Ook de activiteiten bieden u genoeg vermaak. Geniet van een Turkse hammam, een Finse sauna of zelfs een infrarood sauna. Verder hoeft u zich in de avonduren niet te vervelen, want dan luistert u naar de gezellige livemuziek die door het hotel wordt aangeboden.

7. Alinn Boutique****, Turkije
Alinn BoutiqueIn dit hotel treft u alleen gasten van 16 jaar en ouder aan. Het Alinn Boutique hotel ligt op circa 1 kilometer van het centrum van Sarigerme. De omgeving is prachtig groen en u vindt er adembenemend mooie baaien. Het strand is te bereiken per shuttle service. Met dit busje bent u zo op het strand. U verblijft in het hotel op basis van All Inclusive, het zal u aan niets ontbreken. U kunt gratis gebruik maken van faciliteiten als biljart, dart, tafeltennis, tennisbaan, fitnessruimte en beachvolleybal. Op het strand zijn er, tegen betaling, diverse watersporten. Ook in dit hotel kunt u gebruik maken van de hammam en sauna.

Advertentie