Gran Lopesan Costa Meloneras- Gran Canaria
Gran Lopesan Costa MelonerasDit prachtige, maar vooral luxe hotel staat bekend om haar grote wellnesscenter. Deze is namelijk de grootste van Gran Canaria. Het hotel is gelegen aan de promenade, aan de zee van Maspalomas. Met maar liefst zeven zwembaden raakt u nooit uitgekeken. Toch even iets anders? Geniet dan van de verzorgde tuin met een oppervlakte van maar liefst 76.000 m2. Naast het wellnesscentrum zijn er ook diverse sportfaciliteiten, zoals tennis, fitness of duiken. Voor een hapje eten kunt u terecht in diverse buffetrestaurants of u kiest voor Spaans, Frans of Italiaans in een van de à-la-carterestaurants.

Hotel Eugenia Victoria- Gran Canaria
Eugenia VictoriaDit hotel is een waar begrip onder de Nederlanders die naar Gran Canaria komen. Niet alleen vanwege het all-inclusive concept, maar ook vanwege de prima faciliteiten en sfeer. Hotel Eugenia Victoria ligt midden tussen de hoge palmbomen en subtropische begroeiing van Playa del Inglés. U voelt zich direct thuis in het zonnige deel van Spanje! Het strand bevindt zich op slechts één kilometer afstand en bereikt u met de gratis shuttlebus. Het hotel is zeer geschikt voor kinderen en het amusementsprogramma is behoorlijk uitgebreid waardoor u zich niet snel zult vervelen. Tevens kent het hotel een ruime keuze aan bars en restaurants.

Parque Santiago IV- Tenerife
Parque Santiago 4Optimaal genieten van het zonnetje en de zee doet u in Parque Santiago 4. Dit hotel is de ideale accommodatie als u een kindvriendelijke bestemming zoekt aan het strand. U bent namelijk slechts 150 meter van het strand verwijderd. Liever naar het zwembad? Ook dat is mogelijk want het hotel heeft maar liefst twee zoutwaterzwembaden waar u lekker kunt zwemmen. Het hotel ligt in een levendige omgeving, maar grenst aan twee doodlopende wegen. Aan de straatkant bevindt zich een winkelcentrum met voornamelijk kledingwinkels, een supermarkt en toeristische artikelen.

Lopesan Baobab Resort- Gran Canaria
Lopesan Baobab ResortDit hotel heeft eigenlijk alles wat een vakantie op Gran Canaria zo heerlijk maakt. Het hotel is geheel in Afrikaanse stijl ontworpen en ingericht waardoor uw vakantie een exotisch tintje krijgt. Op 300 meter afstand van het hotel bevindt zich het strand. Het hotel kent maar liefst 9 zwembaden waardoor u eigenlijk gewoon op uw accommodatie kunt blijven. Een wandeling door de prachtige tuinen van het hotel is al een belevenis op zich. Dagelijks worden er talloze activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud.

IFA Buenaventura- Gran Canaria
IFA BuenaventuraDit grote en levendige hotel aan de rand van Playa del Inglés ligt in een rustige omgeving van de populairste plaats op Gran Canaria. Het complex bestaat uit twee delen met ieder een eigen zwembad. Bij een van de zwembaden worden er volop amusementsactiviteiten georganiseerd. De terrassen bij de zwembaden zijn voorzien van rotsblokken, watervalletjes, bruggetjes en jacuzzi’s. U verblijft op basis van logies/ontbijt, halfpension of all-inclusive. Met de ruime variatie aan gerechten heeft u iedere dag wat lekkers te eten. Het strand ligt op zo’n 800 meter afstand en op 425 meter vindt u het centrum met de winkelcentra Kasbah, Metro en Plaza.