Zomer, zon, strandvakantie! Om het u een beetje gemakkelijker te maken, presenteren wij u vandaag tien hotels die tot de top behoren als het gaat om strandvakanties.

Corissia Beach***/ Kreta
Corrisia beachHet dorpje Georgioupolis is een pittoresk juweeltje aan de noordkust van Kreta. Fijn zandstrand, geurende eucalyptus bomen en een kleine vissershaven karakteriseren de omgeving. De 75 kamers van het Pilot Beach zijn verspreid over diverse gebouwen en bieden een gezellige sfeer. Het is een ware droomvakantie op dit mediterrane oord!

Port Side Resort Hotel*****/ Turkse Riviera
Port Side Resort HotelZoiets kan bijna niet: in 2011 voor het eerst geopend en in 2012 direct al een prijs voor het beste kusthotel van Turkije. Vakantiegangers genieten hier vooral van het vriendelijke personeel en de schone kamers. Waterratten halen hun hart op in het zoetwaterbad of vermaken zich op één van de twee glijbanen die het hotel heeft.

SBH Hotel Costa Calma Palace****/ Fuerteventura
SBH Hotel Costa Calma PalaceCosta Calma Palace is de Spaanse vertegenwoordiger in deze top tien.  Het is de ideale bestemming voor toeristen die de mooiste tijd van het jaar comfortabel en rustig door willen brengen op het strand. Het Thalasso-centrum met overdekt zoutwater zwembad biedt u pure ontspanning en verwennerij van alle vijf de zintuigen.

ROBINSON Club Quinta Da Ria****/ Algarve
ROBINSON Club Quinta Da RiaDe Algarve ligt in het Zuiden van Portugal, maar wat betreft de strandvakanties behoort deze streek zeker tot de top! Te midden van ongerepte natuur in het oostelijke gedeelte van de Algarve, omringt door twee beroemde golfbanen, bevindt zich de Robinson Club Quinta da Ria. Voor zwem-, sport- en wellness-liefhebbers is dit resort precies goed om aan de realiteit van alle dag te ontsnappen.

Hotel Travel Charme Strandidyll****+/ Usedom
Hotel Travel Charme StrandidyllDe voormalige keizerin Heringsdorf heeft haar charme nog niet verloren. De prachtige Oostzee, een bijna eindeloos zandstrand en de langste zeebrug in Duitsland, u vindt het allemaal op enkele meters afstand van dit hotel. Wellness liefhebbers genieten van het Puria Superior Spa  met een oppervlakte van circa 1.000 vierkante meter.

Nissi Beach Holiday Resort****/ Cyprus
Hotel Nissi Beach ResortCyprus staat vooral bekend om haar witte zandstranden en water zo helder als kristal. Het resort ligt beschut door een klein eilandje (Grieks: “Nissi”) en is de meest populaire strandbestemming op Cyprus. Van de 250 kamers beschikken er zo’n 100 kamers over een prachtig zeezicht die u bij het opstaan een ‘wow’-moment bezorgen.

Color Hotel Style & Design****/ Gardameer
Color Hotel Style & Design
Een strandvakantie aan het Gardameer is een must! Dit enige designhotel in de regio biedt een prachtige stijl, harmonieuze kleuren en fijne details die samensmelten tot een origineel concept. De kamers en suites zijn uitgerust volgens het principe van chromotherapie waarbij emoties worden opgewekt.Tip: Geniet van een heerlijk glas Bardolino bij het diner.

ROBINSON Club Maledives****+/ Malediven
ROBINSON Club MaldivesEen droomvakantie aan een droomstrand: Meer dan 100.000 vierkante meter omvat de club op het eiland Funamadua in Gaaf-Alif-Atoll. De duikclub, het watersportcentrum en de WellFit Spa nodigen u uit voor een exclusief moment van ontspanning. De bungalows zijn gelegen in de idyllische tuin, op het strand of bij de pittoreske lagune.

Majestic ****/ Zonnestrand
Majestic Beach ResortEen van de grotere hotels in Zonnestrand in Bulgarije is Majestic met meer dan 700 kamers. Vakantiegangers waarderen hier de goede prijs-kwaliteitverhouding en de ligging direct aan de Zwarte Zee. Tevens zijn er diverse restaurants met allerlei specialiteiten.

Atlantis The Palm*****/ Dubai
Hotel Atlantis The PalmZoals de naam wellicht al verraadt, liggen de eerste klas faciliteiten van dit hotel op het opgespoten Palm Jumeirah eiland. Hoogtepunten zijn onder andere de “Lost Chambers”, een waterpark met 65.000 vissen en “Aquaventure”, het grootste waterpark in de regio. De glijbaan in een tunnel door een haaienbek is een absolute must.

Kunt u zich vinden in deze top 10 of heeft u andere aanraders? Laat het ons hieronder weten!