Malediven- Meeru Island ResortDe wittebroodsweken vormen de kroon op iedere bruiloft! De huwelijksreis moet vooral heel speciaal en onvergetelijk worden, maar waar is dit mogelijk? Er is zoveel keuze… Om u een beetje te helpen, hebben wij de vijf meest populaire huwelijksbestemmingen op een rijtje gezet. Iedere bestemming heeft zo zijn eigen aantrekkingskracht!

Seychellen- zuiver in de natuur
De Seychellen vormt geografisch gezien het grootste natuurreservaat ter wereld. Geologische natuurwonderen, zoals lagunes, granieten bergen, koraaltuinen en tropische planten maken de vakantie helemaal speciaal. Een klein eiland in het noorden van de Seychellen heeft een strand met de bijpassende naam “Honeymoon Beach”, hoe toevallig is dat!

Mauritius- op ontdekkingsreis
Het eiland in de Indische Oceaan biedt met haar Creoolse cultuur, die door Afrika, Azië en Europa wordt beïnvloed, veel afwisseling. Kies voor een luie dag op het prachtige strand of ga diepzeeduiken. Wat ook erg populair is, is een wandeling in de bergen waar u kunt genieten van de prachtige flora en fauna.

Malediven- eenvoudig genieten
Het paradijselijke eiland De Malediven presenteert u met trots haar hemelse schoonheid. Denk hierbij aan de vele atollen die het eiland kent en de glinsterende lagunes in verschillende blauwtinten. U kunt er betoverend mooi duiken of buitengewoon genieten van de wellness faciliteiten. In ieder geval kunt u hier helemaal ontspannen!

Barbados- prachtig mooi
Het Caribische eiland heeft alles wat een “Honeymooner” zich kan wensen: Helderblauw water aan prachtige zandstranden en romantische zonsondergangen in verborgen baaien. Zin om iets te ondernemen? Verken dan de schilderachtige vissersdorpjes of breng een bezoek aan de ondergrondse watervallen.

Fiji-eilanden- op zoek naar het avontuur
Paradijselijk, uniek en ongerept…zo kunnen de Fiji-eilanden het beste worden beschreven! De Fiji-eilanden hebben kilometerslange witte zandstranden, azuurblauwe lagunes, kristalhelder water en prachtige koraaltuinen. Ook vindt u er felgroene bergen, dichte regenwouden en een prachtige bevolking. Op geen enkele andere plaats wordt zoveel getrouwd als op Fiji in de Stille Oceaan.

Nieuwsgierig geworden naar deze perfecte locaties voor uw huwelijksreis?
Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.