Miracle deluxe resort***** in Lara/ Turkije
Miracle deluxe resortDit hotel in Lara is een waar all-inclusive paradijs! Laat uzelf verwennen met de vele faciliteiten en het heerlijke eten en drinken. U bevindt zich op slechts tien minuten afstand van Antalya Airport, dus na uw landing kunt u vrij snel genieten van alle luxe die het hotel te bieden heeft. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven, van grote zwembaden met waterglijbanen tot diverse dagactiviteiten onder begeleiding van het animatieteam. Doordat er televisie met Nederlandse zenders is, hoeft u nooit uw favoriete televisieprogramma’s te missen. Voor een heerlijke maaltijd kunt u terecht in restaurant Miracolo (Italiaans), Dragon (Chinees), Lagos (vis) of Anatolia (Turks).

Hotel Limak Lara Deluxe***** in Lara/ Turkije
Limak Lara DeluxeHoudt u van Japan, maar vindt u dit toch iets te ver reizen? Kies dan voor Limak Lara, een luxe all-inclusive hotel geheel gebouwd in Japanse stijl. Er zijn diverse winkels in het hotel te vinden en u kunt zich prima vermaken in de tien zwembaden die Limak Lara telt. Kinderen vermaken zich op de glijbanen, terwijl u heerlijk ontspant in de jacuzzi. Ook is er een wellnesscenter aanwezig met uiteraard een Turks stoombad. Bent u liever wat actiever dan kunt u gebruik maken van activiteiten als tennis, squash, zeilen, fitness, bowling of beachvolleybal.

Hotel Royal Wings***** in Lara/ Turkije
Royal WingsRoyal Wings is al jaren een populair hotel onder de Nederlandse vakantiegangers. U kunt er heerlijk genieten aan de kust en gebruik maken van het uitgebreide all-inclusive concept. Kinderen leven zich helemaal uit met de vele mogelijkheden die dit kindvriendelijke hotel Royal Wings te bieden heeft. Zo is er voor de allerkleinsten een verwarmd kinderbad met zoetwater. Bij de speeltuin zijn er activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Denk hierbij aan de minidisco, schminken en tekenen. Tevens is er een kleine kermis bij het hotel aanwezig.

Titanic Resort***** in Lara/ Turkije
Titanic ResortTijdens uw verblijf in Titanic Resort gaat u even terug in de tijd, want u verblijft namelijk op de Titanic!  Dit all-inclusive hotel vormt een groot cruiseschip en is direct gelegen aan het strand. Voor kinderen is er een speelruimte in de vorm van een piratenschip. Ook kunnen zij genieten van de vele zwembaden met bruggetjes, glijbanen en zelfs watervallen. Niet alleen de zwembaden zijn ruim opgezet, maar ook het strand is behoorlijk lang en breed. De bodem loopt geleidelijk af wat ideaal is voor kinderen.  Ook aan volwassenen is gedacht met een jacuzzi, Turks stoombad, Finse sauna, en diverse schoonheidsbehandelingen. Een pluspunt van dit hotel is de badhanddoekenservice wat u vele kilo’s in uw koffer scheelt.

Limak Limra***** in Kemer (Kiris) / Turkije
Limak LimraDit kindvriendelijke hotel bestaat uit twee verschillende delen, namelijk Limak Limra Resort en Limak Limra Park. De gebouwen worden door een redelijk drukke kustweg van elkaar gescheiden. Houdt u van een levendige, maar groene  omgeving dan is Limak Limra echt iets voor u. Bij de naastgelegen accommodatie is een groot waterpark waar u gebruik van kunt maken.  U hoeft u tijdens uw vakantie niet te vervelen, want er is elke dag volop vermaak. Overdag kunt u sportief bezig zijn met sporten als aerobics, volleybal, boogschieten, voetbal of waterpolo. De avonden zijn iedere dag weer anders. Zo is er de ene keer een folkloristisch optreden en de andere keer livemuziek of een professionele show.

Hotel Royal Dragon***** in Side/ Turkije
Hotel Royal DragonHoudt u van de Aziatische stijl dan moet u bij hotel Royal Dragon zijn. Dit stijlvolle en verzorgde all-inclusive hotel heeft voor het hele gezin volop te bieden. Door het braakliggende terrein is de ligging van Royal Dragon extra rustig. U verblijft pal aan het Çolakli-strand. Het centrum van Kamelya is op slechts 525 meter verwijderd. Hotel Royal Dragon heeft maar liefst vijf buitenzwembaden en beschikt tevens  over een binnenzwembad. Geniet van de glijbanen, watervallen en jacuzzi’s. Ook op het gebied van sport en wellness zijn er diverse activiteiten. Een pluspunt, wanneer u niet rookt, zijn de 500 rookvrije kamers. Verder is het goed om te weten dat er iedere dag een arts aanwezig is.

Saturn Palace Resort***** in Lara/ Turkije
Saturn Palace ResortVoor modern ingerichte kamers moet u bij Saturn Palace zijn! Het hotel is in 2007 gebouwd en alle kamers en openbare ruimten worden omschreven als verzorgd, helder en modern. Het is een kindvriendelijk all-inclusive hotel met in totaal zes zwembaden waarvan één zwembad met diverse grote waterglijbanen. Overdag worden er sportieve spellen georganiseerd en ’s avonds kunt u genieten van een dj of een professionele show in het amfitheater. Op het resort kunt u proeven van al het lekkers dat tot het all-inclusive concept behoort. Er zijn maar liefst drie restaurants en er is een bedoeïentent. Verder kunt u lekkere snacks bestellen aan de bar.

Club Paradiso***** in Alanya/ Turkije
Club ParadisoHotel Club Paradiso is gelegen aan een sterk hellende, doodlopende zijweg van de drukke kustweg. Het Oost-strand ligt op 1,3 kilometer en is te bereiken via een sterk hellende weg. Op drie kilometer afstand vindt u een klein centrum en het grote centrum is op zes kilometer afstand. Ook in de nabije omgeving zijn een aantal winkeltjes en restaurantjes aanwezig.  Club Paradiso heeft maar liefst vijf zwembaden en een reuzenwaterglijbaan. Geniet op een ligbed op één van de terrassen en zonneweides of ga lekker sporten in de fitnessruimte, squashbaan of tennisbaan. Ook is er een tafeltennistafel, strandvolleybalveld en een minigolfbaan. Heeft u zin in eten dan kunt u terecht in één van de vier restaurants.

Sidekum Hotel***** in Side/ Turkije
Sidekum HotelDit goed verzorgde all-inclusive hotel bidet u een breed aanbod van faciliteiten. Sidekum ligt op de hoek van twee rustige wegen en u bent slechts vijf kilometer verwijderd van het gezellige, oude centrum van Side. Het strand van Kumköy vindt u op 600 meter afstand. Er zijn meerdere zwembaden op verschillende locaties. Voor de kinderen is er een reuzewaterglijbaan en nog een gewone glijbaan. Voor volwassenen zijn er diverse wellness- en sportactiviteiten. Voor het hele gezin is er dagelijks volop amusement. Denk hierbij aan livemuziek, een lokale avond of een professionele show. Daarnaast is er een discotheek bij de accommodatie aanwezig.

Ephesia Holiday Beach Club**** in Kusadasi/ Turkije
Ephesia Holiday Beach ClubDit hotel is ideaal voor gezinnen die willen genieten van de prachtige stranden van Turkije. Voor de kinderen is er van alles te doen en ook voor de ouders is het goed vertoeven in deze omgeving  van zon, zee en rust. Ook voor stellen is dit hotel zeer geschikt. Romantisch dineren en in de avond een wandeling langs het strand. Het gezellige centrum van Kusadasi bevindt zich op zo’n 6,5 kilometer afstand. Hier kunt u een kijkje nemen in de luxe jachthaven of een van de moskeeën bezoeken. Verder zijn er meer dan genoeg restaurants, terrasjes en souvenirwinkels te vinden.

Advertentie