Een perfecte dag bij de beachclub bestaat uit zonnen, spetteren in het ondiepe water en heerlijke vruchtensapjes drinken. In de avond worden teenslippers omgewisseld voor hoge hakken en de relaxte sounds van de hipste dj’s laten uw heupen swingen. Wij laten u kennismaken met de tien populairste beachclubs in Europa.

Marrakech on the Beach, Aya Yorgi Koyu/ Turkije
Marrakech on the BeachDe meest populaire beachclub van Çeşme biedt u overdag voornamelijk ontspanning, maar ’s nachts kunt u hier volop dansen. Tot 19.00 uur ’s avonds kunt u meedoen aan de verslavende backgammon rondes. Vervolgens heeft u vier uur de tijd om bij te komen, want als de klok 23.00 uur slaat, openen de poorten tot een legendarisch lange nacht feesten. Ritmische geluiden zorgen hier voor het ultieme dansplezier.

Phi Beach Club, Porto Cervo/ Sardinië
Phi Beach ClubOf het nu een Love Boat Party, ’70’s party of een Burlesque Night is, de evenementen van Phi Beach Club zijn altijd erg exclusief. Spraakmakende thema’s maken iedere avond tot een succes. De vijf verschillende ruimtes bieden u van 10.00 – 24.00 uur vermaak. Geniet bijvoorbeeld van de zon op het zonnedek, proef van het heerlijke eten in het Phi Restaurant, ontspan in de Sunset of vier een feestje in Club Paradise.

Nikki Beach Club, Marbella, Spanje
Nikki Beach Club MarbellaCool, sexy en glamourous… zo kan het publiek in deze luxe beachclub het beste worden omschreven. ’s Middags kunt u hier werken aan een mooi zomertintje op een gouden zandstrand aan een blauwe zee. Met de groene palmbomen en het geluid van de golven op de achtergrond kunt u heerlijk bijslapen van een geweldige feestavond.

Carpe Diem Beach, Hvar/ Kroatië
Carpe Diem BeachOp een oppervlakte van ongeveer 2500 vierkante meter wordt onder de prachtige pijnbomen volop gefeest. Verder is er voorzien in een volledig wellness programma. Comfortabele stoelen, zachte banken en grote bedden met uitzicht op zee nodigen u uit om te ontspannen en even weg te dromen. Ook de actieve vakantieganger kan hier prima terecht om te zwemmen of om een potje te volleyballen op het strand.

Puro Beach club, Palma de Mallorca/ Spanje
Puro Beach Club
Deze beachclub staat bekend haar prachtige locatie aan zee waar u in de avond kunt genieten van een fantastisch mooie zonsondergang achter de bergen van Palmas. Deze overgang van dag naar nacht mag u echt niet missen! Met de juiste sfeerverlichting en heerlijke coctails komt iedereen, mocht dat nog niet het geval zijn, in de juiste stemming.

Nikki Beach Club, Saint Tropez/ Frankrijk
Nikki Beach Club Saint Tropez
Hier viert u feest met de celebs! Imposante limousines, champagneduels en vooral heel veel glamour kunnen hier niet ontbreken. Op het beroemde zandstrand van Pampelonne is dit een van de meest populaire beachclubs. Hier komt iedereen die geld heeft of graag wil doen alsof… Wie het warm heeft gekregen van alle sexy lichamen en wilde feestjes kan verkoeling zoeken in het zwembad.

Coccaro Beach Club, Puglia/ Italië
Coccaro Beach ClubDit is echt een droomlocatie! Zomeravonden beginnen hier aan de strandbar en na het proeven van de lekkerste gerechten van de sushibar sluit u de avond af met een dansje op het strand. Mocht u moe zijn van het dansen op het warme teakhout dan zijn de zachte ligstoelen de perfecte plek om weer op adem te komen.

Bianca Beach, Bodrum/Turkije
Bianca BeachOnder het genot van cocktails en goede muziek is het onder de gespannen zeilen goed vertoeven. ’s Avonds is een perfecte sfeer gegarandeerd. Kleurrijke lampen brengen partyglamour aan de locatie. Een absoluut hoogtepunt van deze beachclub zijn de stoelen op het dek. Vanaf dit punt heeft u goed zicht op de heldere sterrenhemel en de uitgestrekte zee.

Monkey Beach Club, Costa Adeje/ Spanje
Monkey Beach Club
De perfecte plaats voor zorgeloze uurtjes aan zee! Deze beachclub is gelegen aan het strand van Playa Troy en nodigt u direct uit op het strand. Ook kunt u volop zwemmen en relaxen in de zon. De cocktails zijn er van wereldklasse en vormen hier dan ook de basis voor ieder feest. Niet alleen buiten, maar ook binnen biedt deze beachclub precies wat u zoekt. Het vormt het bruisend hart waarbij trendy dj’s en dansers de vloer telkens weer weten te vullen.

Aqua Beach Club, Portimao/ Portugal
Aqua Beach ClubHier wordt in de ochtend geslapen! De feestjes van de Aqua Beach Club beginnen in de avond en gaan door tot in de vroege uurtjes. Uiteraard kunt u hier ’s middags ook al terecht om af te koelen in zee of lekker te zonnen op het strand. Wanneer het feest ’s avonds eenmaal begonnen is, kunt u niet meer om de dansvloer heen. Wilt u toch een pauze tussendoor? Rust dan even uit op een van de gezellige paviljoens die voorzien zijn van vele kussens.