Szenenbild_06512x7001-144x144Oh, hoe mooi is het toch om met je geliefde arm in arm over een verlaten strand te slenteren… of ga je liever naar de stad der liefde? Er zijn ontzettend veel magische plaatsen in de wereld die zorgen voor een onvergetelijke tijd samen. Deze week, speciaal voor valentijn, in ons blog de tien meest romantische oorden.

 

Parijs (Frankrijk)parijs
Dat de meest romantische bestemming ter wereld in ons bijna-buren land ligt, is een meevaller voor de Nederlandse stelletjes. Mooie parken, gezellige cafés op iedere hoek, de Seine, de Eiffeltoren, de Franse keuken en bovendien de meest romantische taal ter wereld zijn verenigd in één stad. Het is om bij weg te smelten!

 

De Malediven
maledivenDeze prachtige eilandengroep in de Indische Oceaan heeft meer dan 1.000 eilanden te bieden. Grote eilanden, maar ook eilandjes die je als privé kunt beschouwen. Geniet hier in je eenzame liefdesnestje, dag in dag uit, van de prachtige zonsondergangen. Je hebt het op de Malediven helemaal voor jezelf.. uhm tweetjes.

 


Masai Mara (Kenia)

keniaKenia’s dierrijkste reservaat is de perfecte locatie voor een romantische safarivakantie. Of je nu per jeep het gebied verkent of op grote hoogte met een heteluchtballon, de ongerepte natuur boeit iedereen. Wanneer de dag in een knisperend kampvuur verdwijnt, lijkt de tijd wel stil te staan.

 

Bali (Indonesië)
baliOp Bali word je niet alleen betovert door witte zandstranden en veel zon, maar ook door de veelzijdige cultuur en landschappelijke hoogtepunten. Ontdek samen de vele tempels, vulkanen, watervallen en grotten. Ook de ‘Subak’ landschappen die op de wereld erfgoedlijst van UNESCO staan, mogen jullie niet vergeten. In dit zonnige paradijs zullen liefhebbers zich niet snel vervelen!

 

Venetië (Italië)
venetieAlle Europese fans die Parijs iets te zoetig vinden, zijn het beste af in Venetië. Bij een klassieke vaart met de gondel kom je nog veel meer knusse koppels tegen. Geniet van het romantische Italië en laat je over het water varen door de charmante gondelier.

 

San Fransisco (USA)
san franciscoDé wereldstad van de hippies en de ‘vrije liefde’ heeft hier zijn aantrekkingskracht nog niet verloren. De “Belle at the Bay” is gewoon anders en dus een prachtige bestemming voor vrije geesten. Golden Gate Bridge, Lombard Street of de Cable Cars, deze stad heeft zoveel te bieden dat een reis voor alle bezienswaardigheden bijna te kort is.

 

Reykjavik (IJsland)
reykjavikNatuurlijk heeft het ijs en de sneeuw hier een romantische aantrekkingskracht. Met de winterse temperaturen kun je elkaar heerlijk warm knuffelen. Er is nauwelijks een plaats in de wereld die hier beter voor geschikt is dan de IJslandse hoofdstad Reykjavik. Gedurende de dag kan er worden ontspannen in het dampende water van de Blue Lagoon. Ook is het mogelijk gletsjers en vulkanen te verkennen. In de avond kunt u betoverd worden door het mysterieuze noorderlicht. Dit is de meest magische winter ooit!

 

Maui, Hawaii (USA)
mauiMaui biedt niet alleen hoge temperaturen, maar ook een prachtige hemel. Maui, het tweede grootste eiland van Hawaii, vormt een belangrijk centrum voor astronomisch onderzoek. Naast sterrenliefhebbers voelen ook surfers zich op Maui in de zevende hemel, want Hawaii staat op de eerste plaats als het gaat om wereldberoemde surfparadijzen. Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan op Tjingo.nl.

 

Istanbul (Turkije)
Vistanbuloor diegenen waarbij de liefde letterlijk door de maag gaat, is er Istanbul. Met zijn tweeën kunnen jullie van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat genieten van de verscheidenheid aan heerlijk ruikende Turkse gerechten. Dit alles is te vinden in het prachtige historische centrum. Na een heerlijk diner is het tijd voor een wandeling over de Bosporus van Europa naar Azië (of vice versa) en daar hoort natuurlijk wel een romantische liefdesverklaring bij.

 

Nieuw-Zeeland
nieuw zeelandWie met de liefste vooral zo ver mogelijk van Nederland wil zijn, raden wij Nieuw-Zeeland aan. Alleen de maan en Mars zijn nog verder weg. In dit land vraag je, je regelmatig af of je wel op aarde aanwezig bent. De dieren- en plantenwereld is zeer uniek. Het is geen wonder dat een tiende van de oppervlakte van Nieuw-Zeeland onderdeel is van de 14 nationale parken. Wie had kunnen denken dat “de andere kant van de wereld” zo romantisch zou zijn? Vraag een offerte aan op Tjingo.nl.